Ik snap precies wat je zoekt!

Als je het even niet meer weet, dan zoek je hulp. Maar er zijn genoeg jongeren die dat niet doen. Gelukkig dat jij wel hulp durft te vragen. Je staat nu al 1 nul voor. Hiervoor geef ik jou al een dikke pluim.

Bij mij ga je leren hoe jij jezelf ook een dikke pluim geeft voor alle kleine stappen die je onderneemt. Want zet liever 10 kleine stappen dan 3 grote. Bij 3 grote stappen, kun je wel eens 7 kleine stappen missen die jij nou net nodig hebt om jezelf terug te vinden, lief te hebben en om (weer) zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Ik snap als geen ander dat je door de bomen tijdelijk het bos niet meer ziet, maar daar komt een einde aan. Ik snap de woede, de frustratie, de angsten en de eenzaamheid. Hoeveel jongeren hebben al te maken gehad met ontrouw en wantrouw in hun jonge leven.
Terwijl vertrouwen een van de vier pijlers is in de basis van jouw bestaan. Daar horen ook liefde, eerlijkheid en veiligheid bij.

Zie het als een stoel. Een stoel staat meestal op vier poten. Zaag je er een onderuit, dan ontstaat er disbalans. Als er disbalans is, dan krijg je psychische en fysieke klachten, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk van elkaar verbonden. Bij mij gaan de poten van jouw stoel er weer stevig onderstaan. Wellicht wiebelen ze nog een tijdje door, maar daarna voelen ze veel steviger aan.

Je bent niet egoïstisch als je voor jezelf kiest. Als je niet voor jezelf kiest, heeft een ander ook niets aan jou. Voorbeelden daarvan zijn er in overvloed.

Als je niet van jezelf houdt, dan kun je ook niet van een ander houden.

Stel je eigen verander knop in

Door diverse NLP technieken in combinatie met creatief therapie, Reiki en familieopstellingen, maak ik mooie starterspakketten met een uitbreiding naar een volledig pakket.

Voor de pakketten op maat maak ik met jou een afspraak. Hierin bespreek ik jouw klachten, het daarvoor beschikbare pakket, jouw tijd en budget.

Verandering schept bewondering. Zie, voel en hoor wat er om je heen gebeurt.